Ferielejligheder beliggende ved sandstrand

Børnevenlig, landsby med absolut autentisk græsk idyl, gourmet mad.

Særligt ideelt for familier med mindre børn

For Jer der ønsker nærhed og ro i ferien. Feriellejlighederne ligger ved en lille havn i en mindre landsby, der er 8 familie rum og 2 studios. Alle med direkte havudsigt fra den private terrasse. Pool og strand lige foran lejlighederne. Dette særlige område, hvor du selv midt om sommeren kan finde det rolige liv i landbyen og opleve de lokale.

Ferieboligerne er beliggende på et lille plateau sammen med citron- og oliventræer. Der er pool med solstole og parasoller, i forlængelse heraf sandstrand.
Et sted der giver sanserne mulighed for at blive inspireret og fyldt op.

Morgenmaden serveres omkranset af et blomster hav.

Morgenmaden er noget ganske særligt her. Det gode græske køkken hvor alt bliver tilberedt fra bunden. Hjemmelavet yoghurt og hjemmebagt brød. I naturen  indsamles urter, frugter plukkes fra havens træer, fiskerne lander dagens fisk. Det traditionelle køkken med friske råvarer. Her bliver man forkælet. Hvadenten det er morgenmaden eller aftenmiddagen, vores vært driver en taverna, som er kendt vidt omkring for sin særligt gode og særligt hjemmelavede mad. 

Ferielejlighed indretning

Ferielejligheder med 2 rum, et soveværelse og et kombineret opholds, køkken og soverum, 48m2. Plads til 4 personer, med mulighed for ekstra opredning eller babyseng. Lejlighederne har et spisebord med stole til, køkken med kogeplader, ovn med grill, køleskab, kaffemaskine og godt udvalg af køkkengrej til 4 personer. Der er strygebræt og strygejern.
Studio med 1 rum, 30 m2. Plads til 2 personer med mulighed for ekstra opredning, evt babyseng. Desuden minibar med køleskab, en kogeplade, kaffemaskine samt et mindre udvalg af køkkengrej.
Studio og lejlighed har aircondition, stor terrasse direkte ud mod havet med stole, bord og parasol, wi-fi internet (også i alle fælles områder), hårtørrer og TV.
Rengøring samt skift af senge-tøj og håndklæder hver anden dag. Der er privat parkering.

Ved pool og strand er der solstole og parasoller til fri afbenyttelse.

Gastronomi

Stedets ejer har total renoveret en bygning blot få minutters gang fra lejlighederne, her åbnes om eftermiddagen, hvor der serveres traditionelt slik, kaffe, is og snacks. Om aftenen serveres der hjemmelavede græske specialiteter fra hele Grækenland. Fisk, grønsager, brød, kød, frugt tilberedt fra bunden af lokale råvarer. Man kan sidde ved havet og nyde aftenhimlen.

Området Mani

Stedet er et godt udgangspunkt for mange spændende ture, ikke mindst til halvøen Mani. Ordet mani stammer fra området Mani.
Mani er rå og med storslået natur. Der er sydspidsen af Mani, hvor en vandretur leder ud til et fyrtårn, her ses store container skibe passerer på deres vej syd om Peloponnes.
Byen Areopolis ligger 20 min kørsel i bil væk. En by bygget med tårne udformet til forsvar, for at sikre sig hvis der igen skal komme krig. Her er hyggelige brostens belagte gader. En bager, der bager brød i stenovn over ild. Hver lørdag formiddag stort frugt og grønt marked.
En tur til byen Gerolimenas kan også anbefales. Gerolimenas by ligger i en naturhavn, med høje klipper mod vest og fiskerestauranter langs havet.
Kører man nord på er den næste lille by Skoutari. Her findes 3 skønne strande, hver med sin charme, alle med egen cafe/taverna. Her sidder man bogstaveligt med fødderne i havet mens man drikker kaffe.

Kontakt for nærmere info

Natur og kultur

Her er halvøen Manis rå charme, strande med personlighed, et autentisk græsk område, her gør grækerne som de plejer at gøre, uanset om der er udlændinge i nærheden. Her findes en skøn fornemmelsen af at opleve Grækenland.

Der er steder med fred og ro, mange vandremuligheder, frodig natur med oliven, appelsin og citron, naturen på den sydlige del af Peleponnese (Mani) rummer en rigdom af urter og om foråret et storslået farverigt blomsterflor.

Drypstenshuler

Drypstenshulerne Dyros Caves, 45 min kørsel.

Her kan I sejle i små ikke motoriserede både, der glider imellem formationer af stalakitter. 

Praktisk

Ferielejlighederne kan lejes fleksibelt både hvad angår ankomst/afrejse dag og hvad angår antal dage.

Vi anbefaler at benytte enten lufthavnen i Kalamata (2 timer i bil) eller Athen lufthavn (4 timer i bil)

Desuden er det hensigtsmæssigt at leje bil, det giver stor frihed til at komme rundt i området.

Priser

Priser pr nat inkl morgenmad
2 personer i studio
4 personer i lejlighed

JUNI OG SEPTEMBER
Studio : 75 € / 563 kr
Lejlighed : 90 € / 675 kr

JULI OG AUGUST
Studio : 85 € / 638 kr
Lejlighed : 120 € / 900 kr

Pool og vidunderlig strand

Ferielejligheder beliggende i spændende autentisk område

Lejligheder direkte havudsigt

I charmerende autentisk landsby, Grækenlands bedste strande

Ferielejligheder i særklasse

Formidabel udsigt fra privat terrasse, roligt område med store historiske steder

Ferielejligheder beliggende ved sandstrand

Børnevenlig, landsby med absolut autentisk græsk idyl, gourmet mad.

Græsk charme - privat strand

Ferielejlighed omgivet af blomster og oliventræer, fred og ro
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0