Ferielejligheder i særklasse

Formidabel udsigt fra privat terrasse, roligt område med store historiske steder

Fantastisk udsigt, værtspar med stor gæstrihed

Ferielejligheder med mange muligheder for en aktiv ferie som fx dykning, paragliding, bade i mineralske kilder, koncerter, historiske besøg og meget mere. Læs med længere ned på denne side.
Ferielejlighederne ligger højt i rolige omgivelser. Tæt på den historiske by Epidavros, som byder på tavernaer, cafeer og butikker.

Det er også her der i juli måned er musik festival på det gamle amfiteater.
Stedet består som helhed af 13 lejligheder/studio 400 meter fra havet. Ferieboligerne er omgivet af blomster og frugtbærende træer, med en storslået udsigt over Den saroniske bugt. Det er den perfekte destination for dem der søger, en afslappende ferie med den omgivende naturs beroligende virkning.
Stå op, ud på terrassen, blive inspireret til en ny dag af havet, himlen og naturen.
Ferieboligerne er indrettet moderne, alle har terrasse med direkte havudsigt. Høj æstetik ude som inde, aircondition, wi-fi internet, køkkenfaciliteter, safety box, strygejern + bræt, stort badeværelse, daglig rengøring, skift af sengetøj og håndklæder, privat parkering. Her kan vælges morgenmad, som husets værter selv tilbereder af lokale specialiteter deribland appelsiner fra havens træer, hjemmebagt brød. Der serveres hver dag nye retter.

Poolområdet ligger i en vidunderlig have, her er solstole og parasoller til fri afbenyttelse. Stranden nås 400 meter ned af vejen.

Kontakt for nærmere info

Kultur og natur

Området byder på mange tur muligheder, der er musik i Epidavros 2 km væk, hver fredag og lørdag i juli måned, hvor der afholdes festival.
I juli og august er der i det store Epidavros teater som ligger 20 min kørsel fra ferielejlighederne, hver weekend opførelse af tragedier, orkester koncerter eller opera. Teatret har plads til 12.000 gæster, og arkitekturen i det gamle teater sørger for lyden er perfekt. Billetter bestilles i forvejen.

Mykene, kendes for løvemuren, smukt renoveret sted med kongegrave og stort museum. Der er 1 times kørsel hertil.
Vi anbefaler et besøg på den gamle vulkanø, Methana, her er stadig kilder med vandtemperatur på over 40 grader, opvarmet af en vulkan. Kørsel hertil 1 time.

Aktiviteter

I kan snorkle til “den sunkne by”, hvor der tydeligt ses bygning, mure og redskaber. Det ligger på under 2 meters vand. (10 min gang fra lejligheden, se foto af stedet til venstre)
Der kan dykkes med den lokale dykkerskole. Der er mulighed for dykning det meste af året, forhør nærmere hvis I er interesseret.
Man kan også komme med dykkerbåden på snorkeltur eller turist tur.
Der er mulighed for at paraglide, ved interesse forhør nærmere, der paraglides i perioder af året.

Praktisk

Lejlighed/studio kan lejes fleksibelt både hvad angår ankomst/afrejse dag og hvad angår antal dage.
Der er 2 timers kørsel i bil fra Athen lufthavn hertil. Der kan enten lejes bil og køres direkte til ferieboligerne, eller der kan køres med tog direkte fra lufthavnen i Athen til Korinth. Herfra kan man blive hentet/bragt mod betaling. Der er også en bus, der kører fra Athen centrum og hertil. Gratis transport fra bussen til ferielejlighederne.
Vi sender inspirations materiale forud for ferien, med guidning til steder vi kan anbefale at besøge, det er alt fra historiske steder til tavernaer der ligger helt afsides.

Priser

01.04 til 30.06  og 01.09 til 30.11

Studio: 84 € / 630 kr inkl morgenmad. 70 € / 525 kr uden morgenmad.

Lejlighed: 132 € / 990 kr inkl morgenmad. 110 € / 825 kr uden morgenmad.

01.07 til 31.08 

Studio: 94 / 705 kr inklusiv morgenmad. 70 € / 600 kr uden morgenmad.

Lejlighed: 137 € / 1.027 kr inklusiv morgenmad. 115 / 862 kr uden morgenmad.

Studio er til 2 personer, der kan være op til 3 personer med en ekstra opredning.Lejlighed er til 4 personer, der kan være op til 5 personer med ekstra opredninger. Børn under 12 år ekstra opredning uden beregning. Vi tilbyder babyseng uden beregning. Mulighed for benyttelse af vaskemaskine.

Alt er inklusiv i prisen: Daglig rengøring, skift af sengetøj og håndklæder, aircondition, wi-fi internet, terrasse med direkte havudsigt, safety box, strøm, privat parkering, pool med solstole og parasoller.

Pool og vidunderlig strand

Ferielejligheder beliggende i spændende autentisk område

Lejligheder direkte havudsigt

I charmerende autentisk landsby, Grækenlands bedste strande

Ferielejligheder i særklasse

Formidabel udsigt fra privat terrasse, roligt område med store historiske steder

Ferielejligheder beliggende ved sandstrand

Børnevenlig, landsby med absolut autentisk græsk idyl, gourmet mad.

Græsk charme - privat strand

Ferielejlighed omgivet af blomster og oliventræer, fred og ro
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0