Græsk charme – privat strand

Ferielejlighed omgivet af blomster og oliventræer

Her finder du fred og ro.

Ferielejlighederne ligger unikt, med såvel have som havet lige udenfor døren.
Her er fred og ro, der kan slappes af i skyggen under oliventræerne med direkte adgang til stranden. Haven er smukt anlagt med et væld af blomster, oliven- og appelsintræer.

Der er skyggefulde områder, hvor man kan sidde og nyde en forfriskning fra stedets private cafe eller bare se ud over havet. Stranden ved lejlighederne er en stenstrand med det klareste vand at bade i.
Lejlighederne er velindrettede med 1 soveværelse og et kombineret sove og opholdsrum, alle rum med marmorgulve. Veludstyret køkken med spiseplads.
Dejligt badeværelse med hårtørrer, aircondition, stor privat terrasse, wi-fi internet, privat parkering, TV, privat strand med strandstole og parasoller til fri afbenyttelse, daglig rengøring og skift af håndklæder og sengetøj.
Der kan bestilles morgenmad, som værtsparret serverer ved stranden. Friskpresset appelsinsaft fra havens træer er altid en del af morgenbordet.
Beliggenhed i rolige omgivelser, i gåafstand til landsbyen med et stort udvalg af tavernaer, cafeer og butikker. Byen er centreret omkring et havnemiljø.

Kultur og natur
Området byder på mange tur muligheder, der er musik i Epidavros 2 km væk, hver fredag og lørdag i juli måned, hvor der afholdes festival.
I juli og august er der i det store Epidavros teater, som ligger 20 min kørsel herfra, hver weekend opførelse af tragedier, orkesterkoncerter, opera mm. Teatret har plads til 12.000 gæster, og arkitekturen i det gamle teater sørger for lyden er perfekt. Se mere om det store Epidavros teater her.
Mykene, kendes for løvemuren, velrenoveret sted med kongegrav, stort museum mm. som ligger 60 min kørsel fra ferielejligheden, se mere om Mykene her.
Vi anbefaler et besøg på den gamle vulkanø, Methana, her er stadig kilder med vandtemperatur på over 40 grader. Kørsel hertil 60 min .

Vi sender inspirations materiale forud for ferien, med guidning til steder vi kan anbefale at besøge, det er alt fra historiske steder til tavernaer der ligger helt afsides.

Vi sender inspirationsmateriale ud forud for ferien, med guidning til steder vi kan anbefale at besøge, det er alt fra historiske steder til tavernaer der ligger helt afsides, billet bestilling til teatret og kørselsvejledning til seværdigheder.

Aktiviteter
Der kan snorkles til “den sunkne by”, hvor der tydeligt ses bygning, mure, redskaber mv, det ligger på under 2 meters vand.
Dykkerskole, en fransk instruktør driver skolen, her kan man dykke store dele af året, forhør nærmere hvis I er interesseret. Der tilbydes også snorkelture med båd.
Der er mulighed for paragling, ved interesse forhør nærmere, der paraglides i perioder af året.

Praktisk
Lejlighed/studio kan lejes fleksibelt både hvad angår ankomst/afrejse dag og hvad angår antal dage.
Der er 2 timers kørsel i bil fra Athen lufthavn hertil. Der kan enten lejes bil og køres direkte til ferieboligerne, eller der kan køres med tog direkte fra lufthavnen i Athen til Korinth. Herfra kan man blive hentet/bragt mod betaling. Der er også en bus, der kører fra Athen centrum og hertil. Gratis transport fra bussen til ferielejlighederne.

Se prisoversigt længere nede af siden.

[dss_transformable_image image=”https://graeskespecialiteter.dk/wp-content/uploads/2020/10/mani-697399_1920.jpg” _builder_version=”4.6.0″ _module_preset=”default” _i=”0″ _address=”3.0.0.0″ /]

Natur og kultur

Her er halvøen Manis rå charme, strande med personlighed, et autentisk græsk område, her gør grækerne som de plejer at gøre, uanset om der er udlændinge i nærheden. Her findes en skøn fornemmelsen af at opleve Grækenland.

Der er steder med fred og ro, mange vandremuligheder, frodig natur med oliven, appelsin og citron, naturen på den sydlige del af Peleponnese (Mani) rummer en rigdom af urter og om foråret et storslået farverigt blomsterflor.

[dss_transformable_image image=”https://graeskespecialiteter.dk/wp-content/uploads/2020/10/monemvasia-1183612_1280.jpg” _builder_version=”4.6.0″ _module_preset=”default” _i=”0″ _address=”3.1.0.0″ /]

Historiske steder

Flere store historiske oplevelser i området:

Mystras 45 min kørsel fra ferielejligheden, ved byen Sparti se Mystras her

Borgbyen Monemvasia 75 min kørsel, se Monemvasia her

Drypstenshulerne Dyros Caves, 45 min kørsel, se Dyros Caves her

Priser

Priser pr nat alt inklusiv 

2 personer i studio

4 personer i lejlighed

01.04 til 30.06 + 01.09 til 31.10

Studio:     70 € / 525 kr

Lejlighed: 90 € / 675 kr

01.07 til 17.08 

Studio:       85 € / 640 kr

Lejlighed: 110 € / 825 kr

18.08 til 31.08

Studio:       80 € / 600 kr

Lejlighed: 100 € / 750 kr

 

Morgenmad kan bestilles for 7,5 € pr person.

Studio er for 2 personer

Lejlighed er for 4 personer.

Børn under 2 år gratis, der stilles babyseng til rådighed uden betaling.

Vaskemaskine kan benyttes mod mindre ekstra betaling.

Der betales depositum ved booking af ferieboligen.

Pool og vidunderlig strand

Ferielejligheder beliggende i spændende autentisk område

Lejligheder direkte havudsigt

I charmerende autentisk landsby, Grækenlands bedste strande

Ferielejligheder i særklasse

Formidabel udsigt fra privat terrasse, roligt område med store historiske steder

Ferielejligheder beliggende ved sandstrand

Børnevenlig, landsby med absolut autentisk græsk idyl, gourmet mad.

Græsk charme - privat strand

Ferielejlighed omgivet af blomster og oliventræer, fred og ro
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0