Ferielejligheder i autentiske områder i Grækenland

Græske Specialiteter tilbyder ferielejligheder beliggende på Peloponnes, i Grækenland

Grækenland er et oplagt sted til dykkerferie. Hvadenten du er erfaren dykker, eller har lyst til at prøve kræfter med det for første gang.

Skriv til mig og hør mere om ferieboliger med mulighed for dykning.

Nøje udvalgte familiedrevne steder med få enheder

Ferielejligheder med vægt på placering tæt ved eller lige ud til strand/hav. Private terrasser med direkte havudsigt, højt service niveau og gæstfrihed. De steder vi tilbyder er alle meget velegnet for børnefamilier. Ofte med pool, en enkelt feriebolig med saltvand i poolen.
Valget på netop disse ferieboliger er udfra lokalt kendskab, idet vi har boet i området 4 år, det er steder som ligger udenfor “alfarvej”, her kommer man kun hvis man kender stedet i forvejen. Der er ingen masseturisme, der er mange grækere der kommer her hver sommer og holder ferie.
Feriegæster bliver taget imod personligt som en gæst af familien. Du kan altid få personlig service efter hvilke behov du har. Uanset om du søger et godt sted at spise? Eller en vejledning til hvor de bedste strande er? Særlige butikker? Det er grækernes natur at hjælpe. Hos ferielejlighederne møder du netop denne personlige kontakt, og oplever den græske autentiske livsstil.

Dorte Andersen

 

Herunder anmeldelser fra gæster der har besøgt ferieboligerne.

5
{
26-30 grader, badning i Middelhavet flere gange om dagen, smuk natur med bjerge og vulkaner, kultur, historie, grotter, varme kilder, dyk, skyggen fra oliventræer, friske appelsiner fra appelsinlundene, masser af snak, alenetid, rasende godt selskab, feta, saganaki og masser af is. Lidt uenigheder, vabler,  og en lille smule kulør - alt i alt en skøn ferie og en milepæl ud i at "osteklokken" også åbner op for nye eventyr ud i verden igen ❤️✈️
Tak til Dorte for den allerbedste rejsevejledning og fif til lokalområdet fordi hun har boet der.
Hilsen Birthe og familie, rejse april 2024
Birthe Jahn Fredslund
5
{
Det er med stor glæde, vi vil anbefale Hotellet ved havet - på Peloponnes -. Hotellet har en fantastisk beliggenhed helt ned til havet. Det er delt op i lejligheder - store og små, som passede perfekt til vores 4 familier. Vi boede tæt på hinanden og alligevel med en vis privathed. Personalet var exceptionelle i service. Altid smilende og venligt indfølende i familiens eventuelle nye behov.
Morgenmaden var god med masser af frugt, kød og mælkeprodukter og køkkenet altid åbent for en bestilling.
Vi havde lejet en bus tre af dagene for at se Monemvasia- borgen, Diros grotterne, byen Areopoli og Sparta med Mystras- borgen. Fantastiske steder at besøge!
Vi havde valgt uge 42, som er en af de sidste uger, der er åbent på hotellet, men personalet var stadig på dupperne og søde. Og vejret var skønt alle dage med temperaturer mellem 20 og 25 grader.
Vi anbefaler stedet, - Dortes fantastiske vejledninger og hjælp -og håber selv igen at gøre turen til Peloponnes en dag.
Hilsen Eva og Niels
Eva og Niels
5
{Tak for en rigtig god vejledning og indspil til vores ferie i det græske – det var en fantastisk tur. Kan helt klart anbefales. Vi oplevede en hyggelig by med flere dejlige taverner langs vandet. Vores foretrukne spisested var at spise oppe i byen sammen med de lokale. Hyggelig betjening, fantastisk frisk lokal mad og man mærkede den græske kultur, hvor vi blev inviteret i køkkenet for at se i gryderne. Vi var på tur til Olympia, Messini, Methoni, Pilos og Kalamata – spændende steder og absolut værd at se, hvis man er til lidt historie 👍😊 Mht. strande besøgte vi skønne strande og ved Voidokilia snorklede vi langs klipperne – og det var smukt 😊 Endnu engang tak for god guide – og det er ikke sidste gang, vi tager til Peloponnes 👍😊 Bedste hilsner Lisbeth og Kim
Lisbeth og Kim
5
{Lise og jeg var for første gang på Pellepones i Juni, og ville gerne have generelt, at der er både godt badevand, kultur, og naturoplevelser i vores ferier. Vi kendte intet til områderne på forhånd, men må sige, at de indfriede vore forventninger til fulde. Vi havde to pragtfulde uger, og nød hvert sekund. Super personale, skønne værelser og dejlige naturskønne omgivelser - fuldstændigt som på jeres billeder 🙂 Her er et par praktiske tips vi gerne vil dele: Vi lejede bil hjemmefra, og biludlejerne ligger i gå-afstand fra lufthavnen (200m). Grækerne kører pænt, og vi oplevede i øvrigt på intet tidspunkt i ferien tæt trafik overhovedet. (Vi var dog ikke inde i selve Athen!) Maden vi fik var altid lækker, og frisk, og der var altid gratis vand på bordet oplevede vi. Badevandet er krystalklart generelt. Hvis man snorkler ved strandene er der små fiskestimer. Ved klipper er der større fisk, muræner, og med lidt held blæksprutter. Dykkerturene jeg var på var super, og blev tilrettelagt efter hvad jeg gerne ville se. Endnu engang tak for nogle uforglemmelige uger, og for jeres seriøsitet i kundeforholdet. Vi skal helt sikkert afsted igen, og glæder os allerede til næste gang.
Lise og Jan Wissing
5
{Vi var glade for jeres oplysninger før afrejsen og var afsted i 10 dejlige dage. Lejede biler i Athen lufthavn til kraftige priser. Interesserne fra de 3 generationer i vores familie kunne fuldt ud tilgodeses med den gode beliggenhed midt i en tidligere kultur højborg og den afslappede og interesserede måde, som ung og gammel blev mødt med. Stedets dejlige have med gode skyggefulde kroge er endnu et plus. Det var ideelt for vores storfamilie med terrasser ved lejlighederne, hvor alle kunne bænkes med dejlig udsigt over bugten. "Pøl" og hav til fri benyttelse var ideelt ikke mindst for vores 6 børnebørn. Turene til Olympos og drypstenshulerne var en stor oplevelse for alle. De ca. 12 EUR vi betalte for motorvejskørsel leverede en næsten biltom vej for os alene.
Kirsten og Kristian Ellersgaard
5
{Vi kan varmt anbefale at få graeskespecialiteter.dk til at hjælpe med planlægningen. De er super kompetente, og kender alle de steder som man ellers aldrig ville finde!. 1000 tak for en hel formidabel tur til det skønne Grækenland. Vi startede med at overnatte i Athen, fordi vi ankom ret sent. Bil udlejningen som vi selv havde valgt lå ca. 20 min. Kørsel fra det hotel vi havde booket på nettet. Bil lejen var ca. halv pris af det vi kunne finde i lufthavnen. Første overnatning og billeje havde vi arrangeret hjemmefra. Vi tog shuttlebus nr X95 ind til Athen. Det kostede 6 euro, den holder lige uden for lufthavnen og kører hele natten. Herfra kørte vi til ferieboligen på det sydlige Peleponnese. Vi boede fuldstændig fantastisk, lige ned til havet. Ejer og hendes personale gør alt for at man føler sig godt tilpas. Byen er pænt stor og der er noget at se på af butikker, der er turister, dog uden sammenligning med andre græske rejse mål. Her er stadig masser af Græsk autentisk kultur og hverdagsliv. Vi brugte meget at læse de anbefalinger som Dorte havde sendt os. Vi kan kun Anbefale at man tager kontakt til en hel formidabel tur til det skønne Grækenland og får dem til at hjælpe med næste rejse til Grækenland. God rejselyst.
Jan og Tine Thybo
5
{Gennem Dansk Græsk Forening blev jeg opmærksom på Dorte Andersens formidling af hoteller og ferielejligheder i Grækenland og inspireret til at vælge Peloponnes som destination for vores sommerferie med to børn på 12 og 14 år. Dorte bookede en lejlighed for os. Det var simpelthen perfekt med udsigt over den saroniske bugt og utrolig smukke omgivelser i haven og indendørs. Poolen var skøn til leg og svømning, og der var masser af solsenge og havemøbler at nyde solen i - samt en frisk brise fra havet. Dejligt når man rejser i juli måned. Stedet er et godt udgangspunkt for mange forskellige ture eller til ren ferieafslapning, hvor man nyder hotellets lækre morgenmad med græske specialiteter og stranden, som ligger 400 meter væk. Hotellets ejere var meget opmærksomme og hjælpsomme. Jeg havde indtryk af, at alt kunne lade sig gøre, og jeg er slet ikke overrasket over, at hotellet har den bedste rating af alle hoteller i byen.
Camilla, Aarhus

7 unikke feriesteder på Peloponnes

Pool og vidunderlig strand

Ferielejligheder beliggende i spændende autentisk område
Udsigt fra værelset.

En perle ved havet

Her kan du i fred og ro nyde udsigten, maden, kulturen og selvfølgelig stranden der ligger lige foran hotellet.

Lejligheder med direkte havudsigt

I charmerende autentisk landsby, Grækenlands bedste strande

Ferielejligheder i særklasse

Formidabel udsigt fra privat terrasse

Hotel med direkte havudsigt

I charmerende autentisk landsby (samme lokation som Lejligheder med direkte havudsigt)

Græsk charme - privat strand

Ferielejlighed omgivet af blomster og oliventræer, fred og ro

Ferielejligheder beliggende ved sandstrand

Børnevenlig, landsby med absolut autentisk græsk idyl, gourmet mad.

Rejser for grupper

Fællesrejser vi arrangerer: Transport - Overnatning - Vandring - Historiske besøg - Markeds besøg - Strandture - Besøg i drypstenshuler - Besøg på kloster - Spørg gerne for mere info.

Meget at se på Peloponnes

Hvad angår nærområdet er her også meget at komme efter, der er små landsbyer med mange tavernaer, indkøbsmuligheder, fiskerbåde, her kan du vælge at sidde lige ud til havet næsten med fødderne i vand.
Der er hos alle ferieboliger rigtig meget at opleve, der er store imponerende historiske steder over hele Peloponnes, bla Olympia, Mykene, Epidavros, Mystras, som er nogle af de helt store kendte steder.
Der er vandfald og drypstenshuler, varme kilder (opvarmet ved hjælp af vulkaner der har været aktive) der er særlige landskaber, bjerge med vandremuligheder, dykkerskoler og meget mere.
Vi sender forud for ferien til alle gæster informationsmateriale med ideer til ture, markeder, afstande, kørevejledning mm.
Har I særlige ønsker vil vi gerne hjælpe, det kan fx. være famileture, hvor I ønsker at rejse mange sammen.
Vi giver den personlige service forud for rejsen, sådan at I kommer til at bo der hvor det passer bedst for netop Jer.

Dine indkøb0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0