Ferielejligheder i autentiske områder i Grækenland

Græske Specialiteter tilbyder ferielejligheder beliggende på Peloponnes, i Grækenland

Nøje udvalgte familiedrevne steder med få enheder

Ferielejligheder med vægt på placering tæt ved eller lige ud til strand/hav. Private terrasser med direkte havudsigt, højt service niveau og gæstfrihed. De steder vi tilbyder er alle meget velegnet for børnefamilier. Ofte med pool, en enkelt feriebolig med saltvand i poolen.
Valget på netop disse ferieboliger er udfra lokalt kendskab, idet vi har boet i området 4 år, det er steder som ligger udenfor “alfarvej”, her kommer man kun hvis man kender stedet i forvejen. Der er ingen masseturisme, der er mange grækere der kommer her hver sommer og holder ferie.
Feriegæster bliver taget imod personligt som en gæst af familien. Du kan altid få personlig service efter hvilke behov du har. Uanset om du søger et godt sted at spise? Eller en vejledning til hvor de bedste strande er? Særlige butikker? Det er grækernes natur at hjælpe. Hos ferielejlighederne møder du netop denne personlige kontakt, og oplever den græske autentiske livsstil.

Dorte Andersen

5 unikke feriesteder på Peloponnes

Pool og vidunderlig strand

Ferielejligheder beliggende i spændende autentisk område

Lejligheder med direkte havudsigt

I charmerende autentisk landsby, Grækenlands bedste strande

Ferielejligheder i særklasse

Formidabel udsigt fra privat terrasse, roligt område med store historiske steder

Græsk charme - privat strand

Ferielejlighed omgivet af blomster og oliventræer, fred og ro

Ferielejligheder beliggende ved sandstrand

Børnevenlig, landsby med absolut autentisk græsk idyl, gourmet mad.

Rejser for grupper

Fællesrejser vi arrangerer: Transport - Overnatning - Vandring - Historiske besøg - Markeds besøg - Strandture - Besøg i drypstenshuler - Besøg på kloster - Spørg gerne for mere info.

Meget at se på Peloponnes

Hvad angår nærområdet er her også meget at komme efter, der er små landsbyer med mange tavernaer, indkøbsmuligheder, fiskerbåde, her kan du vælge at sidde lige ud til havet næsten med fødderne i vand.
Der er hos alle ferieboliger rigtig meget at opleve, der er store imponerende historiske steder over hele Peloponnes, bla Olympia, Mykene, Epidavros, Mystras, som er nogle af de helt store kendte steder.
Der er vandfald og drypstenshuler, varme kilder (opvarmet ved hjælp af vulkaner der har været aktive) der er særlige landskaber, bjerge med vandremuligheder, dykkerskoler og meget mere.
Vi sender forud for ferien til alle gæster informationsmateriale med ideer til ture, markeder, afstande, kørevejledning mm.
Har I særlige ønsker vil vi gerne hjælpe, det kan fx. være famileture, hvor I ønsker at rejse mange sammen.
Vi giver den personlige service forud for rejsen, sådan at I kommer til at bo der hvor det passer bedst for netop Jer.

Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0